Matematik

Bestemme stamfunktion til f

08. februar 2015 af susanne0060 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan er det nu lige jeg gør det?

Opgaven er vedhæftet

Vedhæftet fil: matematik hjælp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

matematik hjælp.PNG 

Bestem samtlige stamfunktioner F(x) til f(x) og bestem så integraationskonstanten k, så at F(1) = 3 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2015 af mathon

Stamfunktioner til f(x):

                                         F(x)=y=x^2+\ln(x)+k

                                                          3=1^2+\ln(1)+k


Skriv et svar til: Bestemme stamfunktion til f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.