Matematik

reduktion

10. februar 2015 af sc1997 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej folkens

jeg har lavet et antal pogaver, men sidder fast i 2 opgaver, som jeg syntes er rigrig svær. håber i kan hjælp : ) 

opgaverne lyder således:

1)  

Reducér først nedenstående udtryk.

Find derefter værdien af det reducerede udtryk, når x = 4 og y = 1:5x - (3x - 7y) - (3y + 4x) - (6x + y) + x

2) 

Opstil et bogstavudtryk for omkredsen af figuren. Opstil et bogstavudtryk for det samlede areal af figuren.
Beregn omkredsen og arealet, når a = 30 cm og b = 5 cm  

figuren til opgave 2 er vedhæftet som fil. 

alle hjælp er jeg taknemmelig for


Svar #1
10. februar 2015 af sc1997 (Slettet)

filen til figuren 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2015 af LubDub (Slettet)

         hvor er den?


Svar #3
10. februar 2015 af sc1997 (Slettet)

Jeg har igen prøvet at vedhæfte filen som billed fra min ipad. Det det er svært. Håber du kan se det nu.
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)


Svar #5
13. februar 2015 af sc1997 (Slettet)

Mange tak skal du have. Håber du kan hjælpe med opgave 2

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#5

Den har du jo også dobbeltposteret i en ny tråd, hvor du nu har fået svar. Hold diskussionen til én tråd.


Svar #7
13. februar 2015 af sc1997 (Slettet)

Ok det gør jeg til næste gang. mange tak

Skriv et svar til: reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.