Matematik
HELP PLEASE!! Reduktion er svært!
13. februar 2015 af
sc1997 (Slettet)
-
Niveau: 9. klasse
jeg har lavet et antal pogaver, men sidder fast i en opgaver, som jeg syntes er rigrig svær. håber i kan hjælp : )
opgaven lyder således:
1)
Reducér først nedenstående udtryk
Find derefter værdien af det reducerede udtryk, når x = 4 og y = 1:5x - (3x - 7y) - (3y + 4x) - (6x + y) + x
opgaven lyder således:
1)
Reducér først nedenstående udtryk
Find derefter værdien af det reducerede udtryk, når x = 4 og y = 1:5x - (3x - 7y) - (3y + 4x) - (6x + y) + x
Svar #1
13. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)
Hæv parenteserne og træk sammen. Udtrykket er vel
5x - (3x - 7y) - (3y + 4x) - (6x + y) + x
Skriv et svar til: HELP PLEASE!! Reduktion er svært!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
