Matematik

Matematik brøker

16. februar 2015 af nicoline443 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, nogle der ved hvordan man løser denne opg.?

en + en femtedel = 

1 + 1/5 = 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2015 af mathon

             1 + 1/5  =  11/5


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2015 af Stats

1+\frac{1}{5} = \frac{1}{1} + \frac{1}{5} = \frac{1\cdot 5}{1\cdot 5}+\frac{1}{5}=\frac{5}{5}+\frac{1}{5}=\frac{5+1}{5}=\frac{6}{5}

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Matematik brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.