Matematik

Stamfunktion

18. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har en opgave om stamfunktion som jeg ikke lige helt ved, hvordan jeg løser. Håber i kan hjælpe mig.

Opgaven er vedhæftet. Tak på forhååånd!

Vedhæftet fil: opgave 2.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2015 af mathon

a)   

                  F(x)=x^2-4x+k


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. februar 2015 af mathon

b)
                  F(1)=1^2-4\cdot 1+\mathbf {\color{Red} k}=-1


Svar #3
18. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet)

#2

Hvorfor står k med rødt? Hvad skal det betyde? Og tak for hjælpen :-)


Svar #4
18. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet)

Og kan du også hjælpe mig med denne opgave?

Vedhæftet fil:opg 1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #5
19. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

k er den ubekendte størrelse i den ligning, du skal løse.


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)


Svar #7
19. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet)

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.