Matematik

Pleease hjælp med integration

18. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hååååber i kan hjælpe. Opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: opg 1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2015 af SuneChr

Benyt substitutionen
t = x2 + 7
dt = 2xdx


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Man skal bestemme stamfunktionen

        \int 2x\cdot e^{x^{2}+7}\, \textup{d}x=\int e^{x^{2}+7}\, \textup{d}(x^{2}+7)=...


Svar #3
19. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet)

#2

Jeg er ikke så god til det med at finde stamfunktionen, kan du hjælpe mig videre herfra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Fortsæt med

        = ∫ eu du

hvor u = x2 + 7 .


Svar #5
19. februar 2015 af Mathildeeee (Slettet)

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Pleease hjælp med integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.