Matematik

Matematik opgave

12. marts 2015 af Jens6554545 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der vil hjælpe med at løse spørgsmål c i opgaven vedhæftet?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2015 af peter lind

Beregn d(h+1)/d(h)   det bemærkes at h går ud

Løs ligningen 1,5* d(h) = 1,5*d(h+x) eller 1,5*b*ah = b*ah+x


Svar #2
12. marts 2015 af Jens6554545 (Slettet)

Hej

Jeg forstår ikke det ikke, kan det uddybes lidt:-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2015 af peter lind

Hvad forstår du ikke ?


Svar #4
12. marts 2015 af Jens6554545 (Slettet)

Jeg forstår ikke udregningerne


Svar #5
12. marts 2015 af Jens6554545 (Slettet)

kan du ikke fortælle mig hvad løsningen af ligningen er, fordi den kan jeg ikke løse


Brugbart svar (1)

Svar #6
12. marts 2015 af peter lind

d(h+1)/d(h) = b*ah+1/ (b*ah)  Her går nævneren op i tælleren

Den anden ligning.

Divider på begge sider med b*ah


Svar #7
12. marts 2015 af Jens6554545 (Slettet)

er x så lig med 1,5?


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. marts 2015 af peter lind

nej. Forkorter du får du 1,5 = ax


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.