Matematik

!!!

13. marts 2015 af hugorme (Slettet) - Niveau: A-niveau

vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2015 af LubDub (Slettet)

a)

    Lav eksponentiel regression på dine data vha. et CAS-værktøj


Svar #2
13. marts 2015 af hugorme (Slettet)

Ja tak. Kan jeg bede om hjælp til b også? : )


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2015 af PeterValberg

Tegn den givne funktion i et egnet program (fx GeoGebra)
og bemærk at det giver dig en "s-formet" kurve, der nærmer
sig (men aldrig når) y = 15,5

PS: Vælg en mere sigende titel til dine indlæg fremover

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
13. marts 2015 af hugorme (Slettet)

Jeg kan slet ikke tegne grafen for funktionen, som hedder U(x)=15,5/1+g(x).

Er der en grund til at jeg ikke kan tegne den? jeg skriver det samme ned, og prøver at plotte den men der sker ingenting. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2015-03-13 kl. 21.06.21.png


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hvorfor kan du ikke tegne grafen for funktionen

        U(x) = 15,5 / (1+b·ax)    ?

Husk parentesen omkring leddene i nævneren.


Svar #7
13. marts 2015 af hugorme (Slettet)

Det ved jeg ikke. Den viser kun et kordinatsystem uden grafen :(


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#7

"Den"? Du skal vel justere dine akser på passende vis. Hvad har du fundet for a og b?


Svar #9
13. marts 2015 af hugorme (Slettet)

Jeg har fundet ud at det. Mange tak for hjælpen :) God weekend. 


Skriv et svar til: !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.