Matematik

Procentregning

14. marts 2015 af Matthiesen1997 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Opgaven lyder således:

Tal fra Danmarks statestik viser, at antallet af parcelhuse er vokset. I 1997 var der 961583 parcelhuse i Danmark. I 2006 var der 1019387 parcelhuse i Danmark.

Beregn den procenvise stigning i antallet af parcelhuse fra 1997 til 2006.

Hvordan regner jeg det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2015 af mette48 (Slettet)

961583*x/100=1019387-961583 løs ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2015 af mathon

                961583 • (1 + r) = 1019387

                1 + r = 1019387 / 961583  =  1,06011

                 r  =  0,06011  =  6,011%


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. marts 2015 af SuneChr

%-vis stigning generelt

\frac{nu - f\o r}{f\o r}\cdot 100\%


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.