Matematik

Løs denne her spørgsmål :)

22. marts 2015 af 1bella1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

tre tals produkt er 819

summen af tallene er 29

hvad hedder tallene????


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2015 af mathon

         x\cdot y\cdot z=819=3^2\cdot 7\cdot 13

         x+ y+ z=29


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2015 af Therk

De eneste faktorer af 819, der er under 29 er

1, 3, 7, 9, 13 og 21.

Der er flere kombinationer af ovenstående tal som summerer til 29, men kun én, som har produktet 819:

7, 9, 13.


Svar #3
22. marts 2015 af 1bella1 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2015 af Therk

Hvad forstår du ikke?


Svar #5
22. marts 2015 af 1bella1 (Slettet)

hvad med

summen af to tal er 36

produktet af tallen er 323

hvad hedder tallene ??


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. marts 2015 af Galo1s (Slettet)

Prøv at primtalsfaktorisere 323, så bliver det ret klart.


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. marts 2015 af mathon

         x\cdot y=323=17\cdot 19

         x+ y=36


Skriv et svar til: Løs denne her spørgsmål :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.