Matematik

Omregning

24. marts 2015 af Emilyandersen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej,

Jeg skal omregne 1,85 mio. tons til kg., nogle der kan hjælpe?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at   1 ton = 1000 kg .


Svar #2
24. marts 2015 af Emilyandersen (Slettet)

Hvad med mio.?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du ganger jo så med det antal tons, der skal omregnes. 1,85 mio = 1,85·1.000.000 = 1.850.000 .


Svar #4
24. marts 2015 af Emilyandersen (Slettet)

Okay, mange tak :)


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.