Matematik

Differentialregning - Integralregning

25. marts 2015 af SKOLEN124 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Del 2: Hvad er et integral?  


a) Forklar med dine egne ord hvad et integral er.  

b) Udvælg en af de gennemgåede regneregler og vis at den gælder 

c) Vis hvordan man integrerer ????=  ??!+??!+17+ln??−! ! 

d) Bevis at ?? integreres til ! !??! ! (udnyt ??=??! !) 

e) Hvad er forskellen på et bestemt og et ubestemt integral? 

f) Bestem stamfunktionen til funktionen f med foreskriften                                                                        ????=??!+2??+5 hvis graf går gennem punktet  (1,1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Spørgsmålstegnene er sikkert bedre forklaret i din bog.

Sæt dig ind i definitionerne og forklar så med dine egne ord.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2015 af simonenfg (Slettet)

a) Et integrale er stamfunktion til en given funktion

b) hvilke regneregler har I gennemgået? 

c) At integrere betyder at finde stamfunktion. Dvs. du gør modsat når du differentierer, men det er forvirrende at se på ??!!, har du ikke fået nogle tal? 

d) Igen forvirrende - kom med nogle tal eller muligheder for at beregne det. 

e) Et bestem integrale betyder, at det har grænseværdier og et ubestemt har ikke. Husk, at ved et ubestemt integrale skal du ALTID skrive + k til sidst!

f) igen skal jeg bruge lidt flere tal - for at bedre forstå hvad du mener :-)


Svar #3
25. marts 2015 af SKOLEN124 (Slettet)

Jeg laver et nyt indlæg...


Skriv et svar til: Differentialregning - Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.