Matematik

Hjælp til matematik opgaver.. VIGTIGT

25. marts 2015 af SKOLEN124 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med disse opgaver:

Del 2: Hvad er et integral?  

a) Forklar med dine egne ord hvad et integral er.  

b) Udvælg en af de gennemgåede regneregler og vis at den gælder 

c) Vis hvordan man integrerer f(x) = x5 + x3 + 17 + In(x) - 5/x

d) Bevis at √x integreres til 2/3 x3/2 (udnyt √x = x1/2)

e) Hvad er forskellen på et bestemt og et ubestemt integral? 

f) Bestem stamfunktionen til funktionen f med foreskriften f(x) = x2+2x+5                                                     hvis graf går gennem punktet (1,1)

Nogle der kan hjælpe med disse opgaver. Jeg skal nemlig lave en matematik aflevering til på fredag, som skal være på 10 sider. Jeg er ikke så god til matematik, så nogle der vil hjælpe. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du kunne da blot have skrevet dette i den oprindelige tråd i stedet for at oprette en ny tråd. Du har allerede fået flere vink i den anden tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1587516 .

a) Du skal forklare med dine egne ord.

b) Du ved bedst, hvilke regneregler, I har gennemgået.

c) funktionen hedder ln(x), ikke IN(x) (dvs LN(x) med små bogstaver).

Benyt de kendte regler for integration af de elementære funktioner.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik opgaver.. VIGTIGT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.