Matematik

cosinus formel

11. april 2015 af BG12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

beregn afstanden mellem de kabelbåker

flagstang - Både N:        1150 m                                  

flagstang - Både S:        1500 m

 Både N - flagstang  - Både S 35 grader 

hvordan gør man det ?

ved jeg skal bruge cosinus, men er i tvivl om hvordan man gør.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2015 af SuneChr

I trekant ABC kender vi to sider, a = 1150 , b = 1500 og den mellemliggende vinkel C = 35º .
Da har man, til bestemmelse af c
c2 = a2 + b2 - 2·a·b·cos C
som rigtignok hedder cos-relationen.


Svar #2
11. april 2015 af BG12 (Slettet)

ok så var det rigtig nok det jeg havde fundet frem til, men tak for hjælpen:)


Skriv et svar til: cosinus formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.