Matematik

volumen

16. april 2015 af lokpæø (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle, som gerne vil hjælpe mig med den sidste opgave, altså c.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2015 af SuneChr

Lad A = (x0 ; 5,66)
Hældn.koeff. for AB er     - (5,66 - 1,5) / 4,16
Keglestubbens frembringer AB er en delmængde af tangenten til cirklen i A.
Find rumfanget af punktmængden {(x ; y) | 0 ≤ x ≤ x0  ∧ 0 ≤ y ≤ √(82 - (x - 8)2)}
som drejes omkring x-aksen
samt
rumfanget af keglestubben med r = 1,5   R = 5,66    h = 4,16
og læg disse rumfang sammen.


Skriv et svar til: volumen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.