Fysik

Batteri

16. april 2015 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: A-niveau

http://static.uvm.dk/udd/gym/eksamensopgaver/2014/fysik_A_htx_dec9/#

Er helt blank på B) opgave 1, en der kan hjælpe med en formel eller hvordan jeg skal udlede den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2015 af mathon

b)
        E=q\cdot U= \left ( 3\; Ah \right )\cdot \left ( 4,8\; V \right )=\left (14,4\; Wh \right )\cdot \left ( 3600\; \frac{J}{Wh} \right )=51.840\; J


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2015 af Soeffi

Vedhæftet fil:opladning.png

Svar #3
17. april 2015 af Mathnerdsx (Slettet)

#1

b)
        E=q\cdot U= \left ( 3\; Ah \right )\cdot \left ( 4,8\; V \right )=\left (14,4\; Wh \right )\cdot \left ( 3600\; \frac{J}{Wh} \right )=51.840\; J

pls explain hvordan du har fået wh og j/wh


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2015 af mathon

   

      E=q\cdot U= \left ( 3\; Ah \right )\cdot \left ( 4,8\; V \right )=\left( 3\cdot 4,8\right)\; \left((V\cdot A)\cdot h \right )=14{,}4\; Wh

      1\; Wh=\left ( 1\; W \right )\cdot (3600\; s)=3600\; Ws=3600\; J

      1\; Wh=3600\; J

      1=3600\; \frac{J}{Wh}

hvoraf
                14,4\; Wh=(14,4\; Wh)\cdot 1=(14,4\; Wh)\cdot \left ( 3600\; \frac{J}{Wh} \right )=51840\; J
 


Svar #5
17. april 2015 af Mathnerdsx (Slettet)

maaan i was so close..


Skriv et svar til: Batteri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.