Matematik

Hjæælp :/

23. april 2015 af poet (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa, er der en de rkan hjælpe mig med denne opgave? :/ 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt så, at

        yn+1 = yn + (1/2)·yn·h = yn + (1/2)·yn = (3/2)·yn

hvor y0 = 3 .


Svar #2
23. april 2015 af poet (Slettet)

Tak! Men hvor bliver h af i din udregning?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er jo angivet i opgaven, at h = 1 .

Skærmbillede 2015-04-23 kl. 09.05.12.png 


Svar #4
23. april 2015 af poet (Slettet)

Hov, det er rigtigt :) 


Skriv et svar til: Hjæælp :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.