Matematik

fsa 2010 MAJ

05. maj 2015 af a123as (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvad er 2 dividere 1/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2015 af peter lind

4  Man dividerer med en brøk ved at gange med den omvendte. Hvad med at bruge en lommeregner ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2015 af SuneChr

\frac{2}{\frac{1}{2}}=\frac{2\cdot 2}{\frac{1}{2}\cdot 2}=\frac{4}{1}=4


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2015 af PeterValberg

Se eventuelt de første ni videoer (1 - 9) på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: fsa 2010 MAJ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.