Fysik

Verdensbilleder

05. maj 2015 af Danny1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, nogle der kan forklare mig, hvordan jeg regner det her ud?

Beregn farten af en galakse der finder sig 24 lysår fra Mælkevejen?

Jeg har en fornemmelse af at man skal bruge edward hubbles lov = v=h0*3

h0=22 * km/s/Mly


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2015 af peter lind

Det er korrekt at du skal bruge Hubbles lov v = H0*d  men skriv formlen ordentlig


Svar #2
05. maj 2015 af Danny1234 (Slettet)

i min fysik bog er det v = h*r


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2015 af peter lind

det spiller ingen rolle om du kalder afstanden r eller d


Skriv et svar til: Verdensbilleder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.