Matematik

Vinkel og funktioner

12. maj 2015 af Ingerkris (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder lige nu og håber at der er en af jer som ved hvad jeg skal gøre i den vedhæftede opgave, det er a og c som jeg simpelhen ikke kan regne ud. 

På forhånd tak :-) 

Vedhæftet fil: mat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2015 af peter lind

Tan(v) er hældningen af linjen

Masse = rumfang*massefylde  rumfanget kan findes af svaret i spørgsmål b ganget med bredden


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2015 af mathon

a)
         \tan(v)=0{,}20

         v=\tan^{-1}(0{,}20)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2015 af Soeffi


Svar #4
12. maj 2015 af Ingerkris (Slettet)

Mange tak :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. maj 2015 af mathon

c)
     Snedrivevolumen:

                                      V=1{,}40\cdot \int_{0}^{1}\left ( f(x)-g(x) \right )\, \textup{d}x       alle længdemål er i meter, hvorfor
                                                                                                            volumen er i m3.

     Snemasse:
                                      m=\left (1{,}40\cdot \int_{0}^{1}\left ( f(x)-g(x) \right )\, \textup{d}x \right )\cdot \varrho

                                      m=300\cdot \left (1{,}40\cdot \int_{0}^{1}\left ( f(x)-g(x) \right )\, \textup{d}x \right )    

                                      m=420\cdot \left \int_{0}^{1}\left ( 6{,}25x^3-12{,}5x^2-6{,}30x \right )\, \textup{d}x       i enheden kilogram.


Skriv et svar til: Vinkel og funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.