Matematik

Bestem tallene s og t, så sb+tc=a

16. maj 2015 af Klogefrede (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa

Jeg sidder og har behov hjælp til en matematik opgave, der omhandler vektorer, hvor jeg skal, som overskriften også siger, bestemme tallene s og t, så sb+tc=a.

Jeg har at vektor a=(-3   5),    b=(7    4)    og     c=(11    6)

Jeg håber, at I kan hjælpe. På forhånd, tak.


Svar #1
16. maj 2015 af Klogefrede (Slettet)

Never mind. har løst den..


Skriv et svar til: Bestem tallene s og t, så sb+tc=a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.