Matematik

bestem konstanterne

19. maj 2015 af Nishani (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der vil hjælpe med opgaven? Har nu genenmtænkt i meget lang tid, men ved ikke, hvad jeg skal stille op...

f'(x)=2x+b tænker jeg måske, at jeg skal bruge til noget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2015 af SuneChr

Opstil som den ene ligning, tangentligningen i (1 ; b + c + 1)
og den anden ligning
f '(1) = b + 2 = - 1
Løs da de to ligninger.


Svar #2
19. maj 2015 af Nishani (Slettet)

Jeg forstår den sidste ligninge - så b er -3, men hvad med den første ligning (1 ; b + c + 1)?


Skriv et svar til: bestem konstanterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.