Matematik

Lineær, potens eller eksponentiel reggresion?

31. maj 2015 af abdulhey (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Hvis man nu er givet eksempelvis: f(x)=b*x^a

Hvordan finder man nu ud af om det er en lineær, potens eller eksponentiel reggresion??

Mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2015 af peter lind

Det aflæser du af funktionsudtrykket

f(x) =a*x+b      lineær regression

f(x) = b*xa       potens regression

f(x) = b*ax       eksponentiel regression


Svar #2
31. maj 2015 af abdulhey (Slettet)

Så det er skam en potens regression, det var også mit bud. Jeg takker mange gange, peter :)


Skriv et svar til: Lineær, potens eller eksponentiel reggresion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.