Matematik

Kubikdecimeter

03. juni 2015 af Unknowed (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor meget er 1 kubikdecimeter?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. juni 2015 af alexandersvanholm

Hvad vil du have 1 dm^3 omregnet til?


Svar #2
03. juni 2015 af Unknowed (Slettet)

liter


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. juni 2015 af alexandersvanholm

1 liter


Svar #4
03. juni 2015 af Unknowed (Slettet)

tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2015 af SuneChr

1 dm3 er en terning, der er 10 cm på alle tre sider.
Rumfanget er så (10 cm)3 = 1000 cm3 = 1 dm3 = 1 liter


Skriv et svar til: Kubikdecimeter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.