Biologi

Gensplejsning

07. juni 2015 af Ua123 - Niveau: C-niveau

Hej allesammen, jeg ved ikke hvad svaret på det nedstående krav er, håber i kan hjælpe :)

Vurder fordele og ulemper ved anvendelsen af gensplejsning i fødevareproduktionen set i forhold til den traditionelle planteforædling.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2015 af amerah

Hej.

Du kan læse om det i denne hjemmeside: eksempler, fordele og ulemper for hver eksempel.

http://www.bionetonline.org/dansk/content/ff_cont3.htm

håber det hjælpe:)


Svar #2
07. juni 2015 af Ua123

Jo, tusinde tak ska du have! ????

Svar #3
07. juni 2015 af Ua123

:)**

Skriv et svar til: Gensplejsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.