Matematik

Vektorer Hjælp

21. juni 2015 af tubstar88 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen, jeg skal til eksamen imorgen og kæmper med det sidste bevis :(

a*b=!a!*!b!*cos(vinkel a,b)

Der er selvfølgelig vektor pile over a'erne og b'erne.


Svar #1
21. juni 2015 af tubstar88 (Slettet)

og det er vinkel melle a og b og !=længderne


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. juni 2015 af Therk

Hvad er dit spørgsmål?

\stackrel {\rightarrow}a \cdot \stackrel {\rightarrow}b = \vert a\vert \cdot \vert b\vert \cdot \cos(\angle ab)

(Brug rettere | end ! )


Skriv et svar til: Vektorer Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.