Matematik

Trigonometri

11. august 2015 af 123434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har forsøgt at løse opgave 7 og tænkte lidt på om I fik samme resultater som mig?

http://w2.ef.dk/netbog/tx-opg/kap3.htm

a)

AB=√52+122=13

AB= =13

b)

T=1/2*a*b*sin(C)

T=1/2*12*5*sin(90)=30

Arealet af trekanten er 30

c)

a*b*1/2=1/2*hc*13

13*5*1/2=1/2*hc*13

30=hc*6,5

h=30/6,5=4,6

Højden fra C er 4,6

d)

a*b*1/2=1/2*hc*c

a*b=hc*c

hc=(a*b)/c

Tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2015 af mathon

Højden fra C er 4\tfrac{8}{13}

Ellers alt OK!


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.