Matematik

Isolering

12. august 2015 af LouiseJense (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe mig med dette udtryk? Vi skal isolere v

E = 1/2 · m· v^2 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. august 2015 af Eksperimentalfysikeren

Gang med 2 på begge sidder.

Divider med m på begge sider.

Uddrag kvadratroden  på begge sider.

Byt om på højre og venstre side.


Svar #2
12. august 2015 af LouiseJense (Slettet)

forstår det ikk lige? nemmere at vise det, hvis kan? :)


Brugbart svar (2)

Svar #3
12. august 2015 af Jerslev (Slettet)

#2: Prøv at følge trinene fra #1 slavisk.

Start med at gange med 2 på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. august 2015 af Shaolina (Slettet)

{\color{DarkGreen} E = \frac{1}{2} \cdot m \cdot v^2}

{\color{DarkGreen} E =} {\color{Blue} \frac{m}{2}} {\color{DarkGreen} \cdot v^2}

{\color{Blue} E \cdot 2} {\color{DarkGreen} = m \cdot v^2}

{\color{Blue} \frac{E \cdot 2}{m}} {\color{DarkGreen} = v^2}

{\color{Blue} \sqrt{\frac{E \cdot 2}{m}}} {\color{DarkGreen} = v}


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.