Matematik

punktmængde

14. august 2015 af ryaan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej håber der er nogle der sider derude som kan hjælpe mig igennem denne opgave a og b da jeg ikke er i familie med denne slags opgave

mvh. ryan


Svar #1
14. august 2015 af ryaan (Slettet)

her er den


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. august 2015 af Stats

Skærmbillede 2015-08-14 kl. 17.30.41.png

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. august 2015 af Stats

a.
f(x) < g(x)

Dvs.

01 g(x) dx - ∫01 f(x) dx (indsæt a = 1.5, og udregn)

b.
01 g(x) dx - ∫01 f(x) dx = 0,4 (du får en ligning, hvor a er ubekendt)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. august 2015 af Soeffi

CAS løsning. 


Svar #5
15. august 2015 af ryaan (Slettet)

Når du besvar opgaven på CAS den første side hvor du definer forskrifterne først hvad er det du udregner når du for de 0,2668? og det for jeg også når jeg gøre det på CAS, men en ting for jeg så problemmer med nor du så solver, hvoran gøre du det jeg for ikke noget kan overhovedet ikke skrive det du skriver? og en sidste ting når du så fo de 1,20 er det så arealet af M du for? og billedet på højre side det må så være opgave b?


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. august 2015 af Soeffi

#5
{\color{Blue} \int_{0}^{1}(g(x)-f(x))dx\mid a=1.5} \; betyder \; \int_{0}^{1}(x-1-1,5^{x})dx{\color{Blue} solve(\int_{0}^{1}(g(x)-f(x))dx=0.4 \;and \;a>1,a)} \; l\o serligningen\; \int_{0}^{1}(x-1-a^{x})dx=0,4 \; med\;hensyn\;til\;a.

Betingelsen "and a > 1" i solve-udtrykket udelukker en uønsket løsning.

Svar #7
16. august 2015 af ryaan (Slettet)

#4

jeg har defineret forskrifterne

for også 0,266848

men når du så solver kan jeg ikke for få argumenter står der når jeg gøre det samme som dig?


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. august 2015 af Soeffi

#7. Det er muligvis lidt indviklet stillet op. Prøv:

solve(\int_{0}^{1}(x-1-a^{x})dx=0.4,a)


Svar #9
16. august 2015 af ryaan (Slettet)

her siger den nu false


Brugbart svar (0)

Svar #10
16. august 2015 af Stats

Hvilket CAS program anvender du?

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #11
16. august 2015 af ryaan (Slettet)

TI-Nspire CAS Student Software


Brugbart svar (0)

Svar #12
16. august 2015 af Soeffi

#8 Undskyld, det skal være

solve(\int_{0}^{1}(x+1-a^{x})dx=0.4,a)


Brugbart svar (0)

Svar #13
16. august 2015 af Stats

...

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.