Matematik

Hvor skærer disse planer hinanden?

20. august 2015 af Annebanana (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg skal finde ud af i hvilket punkt (P), disse planer skærer hinanden: 

-1x-1y-1z+1=0

-5x+1y+1z-1=0

4x+4y-5"z-4=0 


Svar #1
20. august 2015 af Annebanana (Slettet)

Jeg ved, at de skærer i et punkt, da koefficient matricen har rang 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2015 af Soeffi

CAS.


Skriv et svar til: Hvor skærer disse planer hinanden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.