Matematik

Hvordan omskriver jeg formlen, så v0 og a isoleres

03. september 2015 af cami002e (Slettet) - Niveau: B-niveau

a=9,8 t=5 v0=2 v=51

t=v-v0/a   

Det står normalt som en brøk

Opgave 6.3/6,4 i fil hvis det vil ses

Vedhæftet fil: aflevering 1.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. september 2015 af Budsmoke

Start med at gang med a på begge sider og så tror jeg du selv lurer resten :)


Svar #2
03. september 2015 af cami002e (Slettet)

Hvad så med v0?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2015 af Budsmoke

Efter du har ganget med a kan du trække v fra på begge sider :)


Svar #4
03. september 2015 af cami002e (Slettet)

Hvorfor v når jeg skal isolere v0?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. september 2015 af Budsmoke

Fordi så står v0 alene på en side af lighedstegnet og det er ligemeget på hvilken side det står :)


Svar #6
03. september 2015 af cami002e (Slettet)

Der står v0/t


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. september 2015 af Budsmoke

t=v-v0/a ⇒ t•a=v-v0 ⇒ t•a-v=-v0

t•a-v=-v0 her v0 isoleret


Svar #8
03. september 2015 af cami002e (Slettet)

Tak for hjælpen! :-)

Det skulle jeg lige sive ind;-)


Brugbart svar (0)

Svar #9
03. september 2015 af Budsmoke

No problem :)

Husk evt. at gange med -1 så det led bliver positivt, jeg lagde ikke lige mærke til, om det stod i opgaven at det skulle være sådan.


Skriv et svar til: Hvordan omskriver jeg formlen, så v0 og a isoleres

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.