Matematik

Isolering af a

09. september 2015 af Linneaalbrechtsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad gør jeg her? 

A = π⋅c⋅(a+b)  


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2015 af mathon

                  a+b=\frac{A}{\pi \cdot c}

                  a=\frac{A}{\pi \cdot c}-b


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2015 af LeonhardEuler

Divider med π⋅c på begge sider af lighedstegnet

Trækker b fra på begge sider af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2015 af Stræbende

A=\pi *c*(a+b)

\frac{A}{\pi *c}=\frac{\pi *c*(a+b)}{\pi *c}

\frac{A}{\pi *c}=a+b

\frac{A}{\pi *c}-b=a+b-b

\frac{A}{\pi *c}-b=a

a=\frac{A}{\pi *c}-b


Skriv et svar til: Isolering af a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.