Matematik

Diffrentialregning hjælp :( - hældning på sekant

13. september 2015 af Hejsa012 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Nogen der kan hjælpe med en opgave jeg ikke helt ved hvordan jeg skal regne ud:

Grafen for funktionen f(x) = -1/2x^2 + x +3 har en tangent i punktet (2,3) 

- Giv x = 2 tilvæksten delta x, og beregn hældningen delta y / delta x for den tilsvarende sekant. 

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2015 af peter lind

Find f(2) og f(2+Δx) og deraf Δy = f(2+Δx)-f(2)


Svar #2
13. september 2015 af Hejsa012 (Slettet)

Det prøver jeg så! Tusind tak :D


Skriv et svar til: Diffrentialregning hjælp :( - hældning på sekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.