Matematik

En brøk i en brøk

14. september 2015 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg kan simpelthen ikke finde noget om det her. Jeg har søgt over alt på internettet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2015 af mathon

Forlæng med 35.


Svar #2
14. september 2015 af TingleFinger (Slettet)

Det har jeg allerede gjort. Altså i den der lille brøk, men hvad gør jeg der hvor der står 4?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2015 af mathon

                            \frac{\frac{11}{7}-\frac{3}{5}}{4}=\frac{\left (\frac{11}{7}-\frac{3}{5} \right )\cdot 35}{4\cdot 35}=\frac{55-21}{140}


Skriv et svar til: En brøk i en brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.