Matematik

2u^2/(u-1)^2=2u+(2)/(u-1)+2 Hvorfor?

18. september 2015 af NTNTNTNT (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der en som kan forklare mig, hvorfor følgende gælder?

\frac{2u^2}{u-1}=2u+\frac{u}{u-1}+2

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2015 af PeterValberg

det gør det heller ikke

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. september 2015 af SuneChr

Ligningen i overskriften og ligningen længere nede er ikke identiske.
Så vidt jeg kan se, er ingen af dem korrekte.
 


Svar #3
18. september 2015 af NTNTNTNT (Slettet)

Det er ligningen i tråden jeg tænker på, når man smider den ind i Wolfram finder den i tråden givne sammenhæng

Brugbart svar (1)

Svar #4
18. september 2015 af PeterValberg

Så der er altså tale om en ligning, hvor du skal finde den/de løsning/løsninger, der opfylder ligningen?
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
18. september 2015 af NTNTNTNT (Slettet)

Nej. Det er en omskrivning som jeg ikke forstår :)

Brugbart svar (1)

Svar #6
18. september 2015 af PeterValberg

Du skriver, at Wolfram kan "klare" omskrivningen, - kan du ikke lige uploade et screendump af det?
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #7
18. september 2015 af hrmogensen (Slettet)

Er ikke helt sikker på, hvad du spørger om, men

\small u=2


Svar #8
18. september 2015 af NTNTNTNT (Slettet)

jo

Vedhæftet fil:wolfram.bmp

Brugbart svar (1)

Svar #9
18. september 2015 af PeterValberg

Ups, det er jo heller ikke det samme, som du skrev i #0....

\frac{2u^2}{u-1}=2u+\frac{u}{u-1}+2

I dit screendump står der (hvilket er korrekt):

\frac{2u^2}{u-1}=2u+\frac{{\color{Red} 2}}{u-1}+2

det er der, "hunden" ligger begravet.....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #10
18. september 2015 af NTNTNTNT (Slettet)

ah, det beklager jeg meget. Hvordan kommer man så frem til det, der står i screendump.


Svar #11
18. september 2015 af NTNTNTNT (Slettet)

never mind. det self. polynomiumsdivision. beklager ulejligheden.


Skriv et svar til: 2u^2/(u-1)^2=2u+(2)/(u-1)+2 Hvorfor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.