Matematik

funtionsværdier

21. september 2015 af lp4654 (Slettet) - Niveau: C-niveau

er der nogle der kort kan forklare mig hvad det er jeg skal her :/

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2015 af mathon

                y = -3x + 4

                3x = 4 - y

                       (4 - y)
                x = ---------             indsæt heri - til beregning af x - de respektive funktionsværdier på y's plads.
                          3


Svar #2
21. september 2015 af lp4654 (Slettet)

tak skal du have :)

Så y værdierne er -5, -8, 4 og 6. ? og det er dem jeg skal bruge


Skriv et svar til: funtionsværdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.