Matematik

Bestem forskrift for f'(x)

22. september 2015 af Needhelptak (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionen f er givet ved forskriften f(x) = 2x^3 - 4x.

a) Bestem en forskrift for f'(x).


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2015 af mathon

    brug
                \left ( k\cdot x^n \right ){}'=k\cdot (n\cdot x^{n-1})  ledvis.


Skriv et svar til: Bestem forskrift for f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.