Fysik

Det skrå kast

22. september 2015 af Umuligt (Slettet) - Niveau: C-niveau

En opgave lyder sådan

I et skråt kast er vinklen 20. Farten er 3.2 m/s.

Bestem kuglens hastighed. 

Er det Vox eller Voy, der skal bestemmes?

Altså vox = vo*cos(vinkel)

voy = vo*sin(vinkel)

men hvilken når der bare står hastighed


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2015 af mathon

kuglens hastighed
                                    \overrightarrow{v}=\begin{pmatrix} (3{,}2\; \frac{m}{s})\cdot \cos(20^{\circ})\\ (3{,}2\; \frac{m}{s})\cdot \sin(20^{\circ}) \end{pmatrix}


Skriv et svar til: Det skrå kast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.