Matematik

opgave 8

27. september 2015 af mariechr1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

det er opgave 8 der driller mig hvis der er nogen der måske kunne forklare mig hvordanjeg gjorde eller vise mig det 

file:///C:/Users/Marie.s.c/Downloads/2010-05-26-STXB%20(1).pdf


Svar #1
27. september 2015 af mariechr1998 (Slettet)

her er opgave en gang til bare rul ned så kommer opgaven 

Vedhæftet fil:2010-05-26-STXB.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2015 af PeterValberg

dit link henviser til en fil på din harddisk, - den kan vi ikke "se"
Upload opgaveteksten her på portalen i stedet for ....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2015 af ElMalek (Slettet)

A) Indsæt i formlen, at x=30. Altså 0.023*30^{2.777}

B) Løs opgaven som en ligning: 1000=0.023*x^{2.777} - hvor vi ønsker at isolere x.


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2015 af PeterValberg

a) bestem tallet f(30)

b) Løs ligningen:     1000 = 0,023·x2,777

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
27. september 2015 af mariechr1998 (Slettet)

jeg undskylder meget det er opagev 9 ikke 8 det er mig er kommet til at skrive forkert 


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. september 2015 af PeterValberg

OMG!!! skal du bruge hjælp, så stil i det mindste det RIGTIGE SPØRGSMÅL

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #7
27. september 2015 af PeterValberg

a) brug tabellens data til at lave en eksponentiel regression

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: opgave 8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.