Matematik

Regression

02. oktober 2015 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle, som kan hjælpe med denne opgave. Jeg har løse opgave a og b.
Jeg får a til: f(x)= 46,09x-1,154
Jeg ved har problemer med opgave c. Jeg ved ikke hvordan den løses. Kan I hjæpe.?


Skærmbillede 2015-10-02 kl. 22.44.07.png

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2015 af peter lind

Hvis en faldhøjde på x øges med 50% er den nye faldhøjde x+0,5*x = 1,5x. Du skal derfor beregne

100*(f(1,5*x)-f(x))/f(x)  Det bemærkes at både b og x går ud i beregningerne


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2015 af 123434 (Slettet)

f(x)=46,09x-1,154

Bid mærke i at x er faldhøjden i meter, og f(x) eller y er det gennemsnitlige antal fald

faldhøjden, dvs. x vokser med 50%. Du skal nu finde ud af, hvor mange procent y ændres med

Fx=1+r/100

Fx=1+50/100=1,5

Jeg har lagt 50% til x. x starter med at være 100% til at blive 150%

ry=(Fxa-1)*100% 

ry=(1,5-1,154-1)*100%=-37,37%

Når faldhøjden(x) øges med 50%, aftager det gennemsnitlige antal fald med 37,37%


Svar #3
02. oktober 2015 af Sneharusha (Slettet)

Tusinde tak skal I have begge to.
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2015 af 123434 (Slettet)

Du bruger fremskrivningsfaktoren

F=1+r/100

1 står for 100%. x er altså 100%. Det er altså den fulde værdi af x

r står for den procentdel, som lægges til x

Faldhøjden, dvs. x øges med 50%. Derfor lægges 50% til

Fx=1+50/100=1,5

Fremskrivningsfaktoren er altså 150% af vores x-værdi


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2015 af mathon

hvoraf
                  1+r_y=(1+r_x)^a

                  1+r_y=1{,}50^{-1{,}154}


Skriv et svar til: Regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.