Matematik

Isolere i matematik

07. oktober 2015 af diskoler (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor kan jeg læse mere om isolering i matematik?

Jeg er generelt virkelig dårlig til det, så vil gerne kunne læse op på det. Nogen gode sider?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2015 af Stats

For at finde ud af, hvor problemet er og niveauet.... Kan du løse nedenstående ligninger?

x + 1 = 2x

3x = 5 - x

x + x = 4

Isoler x

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2015 af PeterValberg

#0 Se denne [ VIDEO-LISTE ] især dem om ligninger

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
07. oktober 2015 af diskoler (Slettet)

#1

For at finde ud af, hvor problemet er og niveauet.... Kan du løse nedenstående ligninger?

x + 1 = 2x

3x = 5 - x

x + x = 4

Isoler x

Jeg kan ikke den midterste. De andre kan jeg godt. 


Svar #4
07. oktober 2015 af diskoler (Slettet)

#2

#0 Se denne [ VIDEO-LISTE ] især dem om ligninger

Tak! Dem vil jeg se.


Skriv et svar til: Isolere i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.