Programmering

funktioner i Array

14. oktober 2015 af abuuzeyd (Slettet)

Er der Nogen af jer der ved hvorfor han skrive " strlen(arrayAlias) - turn - 1 inde i forloopen ?? hvad gøre variablen Turn ??

?#‎include? <stdio.h>
#include <string.h>

void sortCharArray(char[]);

int main()
{
char volapyk[] = "asdfhfk";
int index, turn, slut = 0;

printf("Tekststreng i oprindelig orden: %s\n", volapyk);

sortCharArray(volapyk);

printf("\nTekststreng i alfabetisk orden: %s\n", volapyk);

return 0;
}

void sortCharArray(char arrayAlias[])
{
int turn = 0, index, end = 0; int fiiri = 0; int fiiri2 = 0;

while (arrayAlias[turn] != '\0' && end == 0)
{
end = 1;
for (index = 0; index < strlen(arrayAlias) - turn - 1; index++)
{

if (arrayAlias[index] > arrayAlias[index + 1])
{
int hold = arrayAlias[index];
arrayAlias[index] = arrayAlias[index + 1];
arrayAlias[index + 1] = hold;
end = 0;
}
}

turn++;
}
}


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2015 af hesch (Slettet)

Jeg er ikke venner med C, men alligevel:

turn er en int, der initialiseres til 0, men incrementeres i while-løkken ved turn++.

'turn' bevirker at det antal karakterer som for-løkken omfatter, gradvist reduceres.


Skriv et svar til: funktioner i Array

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.