Matematik

brøk

20. oktober 2015 af mate0081 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hey!!

Hvordan finder man svaret på 

2-1/4 (en fjerdel)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2015 af Eksperimentalfysikeren

Hvad er spørgsmålet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2015 af mathon

              2-\frac{1}{4}=1+1-\frac{1}{4}=1+\frac{4}{4}-\frac{1}{4}=1+\frac{3}{4}=1\tfrac{3}{4}


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. januar 2016 af 123434 (Slettet)

2-1/4=8/4-1/4=7/4=1+3/4


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.