Matematik

Er funktionsopgaven korrekt?

31. oktober 2015 af NickNemeth (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle, jeg vedlægger opgavebeskrivelsen og min besvarelse, er du sød at tjekke igennem? Det er kun en del af hele opgaven :) Mange tak! :) Opgavebeskrivelsen er her og udregningen er nede i svar :)

Vedhæftet fil: Opgavebeskrivelse.jpg

Svar #1
31. oktober 2015 af NickNemeth (Slettet)

Her er udregningen, der skal tjekkes :)

Vedhæftet fil:Udregning.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2015 af mathon

Opgavebeskrivelse.jpg


Svar #3
31. oktober 2015 af NickNemeth (Slettet)

#2

Opgavebeskrivelse.jpg

Kan du hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2015 af mathon

 Linjen gennem (6,3) parallel med linjen x + 3y - 1 = 0
 har ligningen:
                                        x+3y-(1\cdot 6+3\cdot 3)=0

       \mathbf{y=-\frac{1}{3}x+5}\; \; \; \; \; \; \; \; \; y-3=-\frac{1}{3}(x-6)\; \; \; \; \; \; \; \; \;x+3y-15=0                                             


Svar #5
31. oktober 2015 af NickNemeth (Slettet)

Det er den markerede opgave jeg mente :)

Vedhæftet fil:Denne opgave.jpg

Skriv et svar til: Er funktionsopgaven korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.