Matematik

Lineær funktion

03. november 2015 af emiiiii1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal finde tallene a og b og så skal jeg opskrive ligningen for sammenhængen på formen y=ax+b

men jeg har fået a til 0 og b til 4

vil lignngen så hedde y=0x+4


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2015 af SuneChr

Når a = 0 , vil man normalt bare skrive
y = 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2015 af StoreNord

Det lyder som en underlig opgave; med a=0? --- Og så i 1.G!!

Du har måske beregnet a forkert.


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.