Matematik

Bestem grundmængden og x

03. november 2015 af xoxogossipgirls (Slettet) - Niveau: C-niveau

a) \frac{1}{3} = \frac{10x-12}{24} b) \frac{1-2x}{6+x} = \frac{28-6x}{3x-7} c) \frac{12}{x} - \frac{6}{x-2} = \frac{9}{x}


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2015 af peter lind

Du kan ikke dividere med 0. Se for hvilken værdier af x nævneren er 0


Svar #2
03. november 2015 af xoxogossipgirls (Slettet)

Vil du evt. hjælpe lige dybere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2015 af StoreNord

#0

Du skal reducere hver ligning ved at gange over kryds.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2015 af peter lind

nævnerne er 3, 24, 6+x, 3x-7, x, x-2, x

Gå dem efter og se for hvilken værdier af x er disse nævnere 0,

for hvilken værdier af x er  3 0

for hvilken værdier af x er 24  0

for hvilken værdier er 6+x 0 o.s.v.


Skriv et svar til: Bestem grundmængden og x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.