Matematik

Bevis for en ugyldig trekant

05. november 2015 af Slashdash (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået en opgave som lyder: " I den vilkårlige trekant ABC er a=30 mm, c=60 mm og C = 104

a) Beregn trekants øvrige sider og vinkler. DET HAR JEG GJORT

b) Nu ændres en side så c=24 mm. C og a beholdes uændrede. Vis at det ikke kan danne en trekant.

Mit spørgsmål er så, hvordan kan det gøres?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2015 af SuneChr

Trekanten kan, med de givne mål a og C, kun opretholdes, hvis c > a


Svar #2
05. november 2015 af Slashdash (Slettet)

#1

Trekanten kan, med de givne mål a og C, kun opretholdes, hvis c > a

Hvordan kan det vises matematisk eller med udregning? 


Svar #3
05. november 2015 af Slashdash (Slettet)

Jeg har fundet ud af det. Der er ingen behov for yderligere assistance.


Skriv et svar til: Bevis for en ugyldig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.