Fysik

Energi og effekt.

06. november 2015 af Sprogfjols (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan forklare mig formlerne? Skal i en opgave forklare formlerne ud fra grundformlerne, men kan slet ikke forstår hvad jeg skal :(

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2015 af mathon

Hvilke grundformler?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2015 af mathon

De er vel især:
           \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! E_{pot}=\overrightarrow{F}\cdot \overrightarrow{s}\; \; \; \; E_{kin}=\tfrac{1}{2}\cdot m\cdot \overrightarrow{v}^2\; \; \; \; \; E=m\cdot c\cdot \Delta T\; \; \; \; \; \; E=q\cdot U\; \; \; \; \; \;E_{foton}=h\cdot f
                                  


Skriv et svar til: Energi og effekt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.