Matematik

HJÆLP VENNER

08. november 2015 af stxo (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hejsa
Jeg går i 7. klasse men min lærer har givet mig en 9. klasses opgave.
Men har en smule svært ved opgave 1.7 og 1.8

En der kan forklare en let løsning og evt svaret?

Tak
Vedhæftet fil: image.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2015 af StoreNord

opgave 1.7)

Du kan omregne MY-fart til modelfart ved at gange og dividere med disse to "værdiløse" brøker.

MY[\frac{km}{tim}]*\frac{1000m}{km}*\frac{time}{3600sek}=model[\frac{m}{sek}]


Svar #2
08. november 2015 af stxo (Slettet)

Kan det passe at det blev 0,23 m/s?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2015 af StoreNord

Jeg har ikke regnet det, så jeg kender ikke "MY-fart"


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2015 af mathon

1.4
                De to virkelige mål skal divideres med 4 for at få tegningens cm-mål.

1.5
                Midterlinjens længde L er  2 · (33,3 cm) + en hel cirkel (2 halve).

1.6
                v_{bestemt}=\frac{\{L\}\; m}{10\; s}

1.8
                tid=\frac{\{L\}\; m}{v_{model}}

                


Svar #5
08. november 2015 af stxo (Slettet)

Hvad er svaret så?

Skriv et svar til: HJÆLP VENNER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.