Fysik

bølger???

08. november 2015 af idiott (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogle bestemte vandbølger har en frekvens på 2,0 Hz og en bølgelængde på 4,0cm.

beregn bølgernes periode og fart.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2015 af MichellaSørensen (Slettet)

v = λ · f


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2015 af mathon

             T=\frac{1}{f}

             v=\lambda \cdot f


Skriv et svar til: bølger???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.